Studentské pokoje

Jestliže váháte, jak vybavit studentské pokoj a schází vám inspirace, prohlédněte si naší nabídku.  Najdete zde studentské pokoje z masivní borovice, nebo z kvalitního lamina. Obě varianty nabízí mnoho barevných možností.

Studentský pokoj musí být funkční

Dospívající dítě by rádo mělo doma svůj kout a ten mu může poskytnout studentský pokoj, vybavený kvalitním nábytkem. Součástí každého studentského pokoje je postel, která může být s přistýlkou, s úložným prostorem, nebo i palanda. Důležitý je také psací stůl, u kterého váš student bude trávit mnoho času. Pak už stačí doladit vhodné skříně, komody a police a budete mít ve vašem domově plně funkční studentský pokoj.

Studentské pokoje sestavy

Na fotkách v naší fotogalerii máme pro vás studenstké pokoje sestavy, které vás mohou inspirovat. Jestliže budete vybavovat pokoj pro chlapce, můžete ladit barvy nábytku do modré, nebo zelené barvy. Pro dívky tu máme studentské pokoje sestavy v růžové, červené, či fialkové barvě. Na fotkách ve fotogalerii najdete také multifunkční postele, které mají pod horním lůžkem vysunovací psací stůl, police i komody. Takové typy jsou vhodné do menších pokojů, protože bezvadně šetří prostor v místnosti.

Moderní doplňky

Pro toho, kdo chce studentovi vybavit pokoj moderním nábytkem máme ve fotogalerii sestavy s moderními úchyty z plastu, nebo z ocele. Často zaujmou tyto sestavy svým atypickým a originálním zpracováním.

TIP: využijte služby dopravce a nechte si nábytek vynést až do bytu.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz