Ložnice Dakar

Sestava nábytku do ložnice Dakar není příliš početná, o to víc je důraz kladen na detaily. Efektní doplňky jako jsou madla, nebo LED osvícení umocní celkový dojem, který oslní. Ložnici Dakar reprezentují prostorné šatní skříně.

Luxusní ložnice Dakar

Tato ložnicová sestava se skládá z několika elementů, které společně tvoří intimní a útulné prostřední k odpočinku. Luxus tohoto nábytku je patrný na první pohled. Barevné zpracování, které má dvě varianty působí moderním dojmem, čistými a hladkými liniemi a velmi dobře se kombinuje s barvou na zdi, či koberci. Je na vás, jaké doplňky zvolíte k umocnění celkového dojmu. Pravdou ovšem je, že ložnice Dakar svým provedením zastíní další vybavení v místnosti.

Manželská postel Dakar je jedinečnou součástí celé ložnice. Tato prostorná manželská postel je vhodná do menších prostor, protože obsahuje pod spací částí veliký úložný prostor, který můžete využít nejen na lůžkoviny. Manželskou postel s krásně zpracovaným čelem dodáme s roštem, matraci 160 x 200 cm si můžete přiobjednat.

Kvalitní zpracování a efektní doplňky

Ložnice Dakar vyniká precizním zpracováním. K výrobě nábytku bylo použité prvotřídní lamino, jehož hrany chrání ABS systém, který tak zabrání jejich mechanickému poškození. U šatní skříně jistě oceníte hliníkové pojezdy, které prodlužují životnost a použitelnost nábytku. Efektní LED osvětlení, které je také součástí šatní skříně přinese do vaší ložnice intimitu.

Ložnice Dakar symbolizuje:

  • kvalitní nábytek, který vydrží dlouhá léta
  • nábytek který nabízí mnoho úložných možností
  • intimní a útulný kout k odpočinku
  • ložnicovou sestavu, která se lehce udržuje v čistotě

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz