Dětský pokoj Nuki

Dětský nábytek Nuki

Dětský pokoj Nuki CNuki je krásný a praktický dětský nábytek. Skládá se ze sedmnácti různých elementů, které vám umožní poskládat si takový pokojíček, jaký vám a vašim dětem bude vyhovovat. Součástí dětského pokoje Nuki je také rostoucí dětská postýlka s přebalovacím pultem a spoustou úložného prostoru. Připravené pro vás máme rovněž hotové sestavy.

Dětské pokoje Nuki se slevou Dětský pokoj Nuki D

U dětského pokoje je důležité, aby byl praktický, měl dostatek úložného prostoru a aby se dětem líbil. Nuki toto určitě splňuje. Jistě vás také překvapí velice příjemná cena - nyní se zaváděcí slevou 40 %.

Nuki je vyrobený z kvalitní laminované dřevotřísky se zaoblenými ABS hranami. Židličky a zábrany na dětskou postel jsou vyrobené z masivu. Vše nabízíme v barevné kombinaci norské borovice s modrou nebo růžovou barvou.

Dětské skříně

V kolekci Nuki je 80 cm široká šatní skříň se třemi policemi. Nabízí tedy dostatek úložného prostoru pro dětské prádlo. Dětská skříň s policemi se zase hodí na hračky, knihy nebo učení. Praktická je rohová šatní skříň, která umožňuje navázat pokojíček v okolí rohu místnosti.

Dětské komody, poličky, regál

V nabídce máme dětskou komodu, malou skříňku s policemi, regál nebo malé či velké poličky.

Dětské postele

Dětská postýlka Nuki NU9Součástí dětského nábytku Nuki je dětská postel pro matraci 80 x 190 cm. Pod postelí jsou dva šuplíky. Lze si přiobjednat boční zábrany. Nabízíme rovněž dětskou postýlku. Naprosto úžasná je potom rozkládací dětská postýlka. Až vaše dítě povyroste, postýlku rozeberete a získáte tak dětskou postel s úložným prostorem, komodu se třemi šuplíky, poličky, skříňku a dětský psací stůl. Nuki je prostě nábytek, který roste s vaším dítětem. K postelím nabízíme rovněž matrace.

Stolek a židličky

Pro malé děti jsou k dispozici také stolek a židličky. Židličky jsou vyrobené z masivu a jsou celé červené nebo modré.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz