Kuchyně Praha

Kuchyně Macháček PrahaExterní studio Kuchyně Macháček v Praze

Jsme rádi že Vám můžeme oznámit rozšíření působnosti v hlavním měste Praze. Naše kuchyně nabízí firma Baeckle. Najdete u nich náš kompletní sortiment kuchyní na míru, sektorek a levných kuchyní. 

Představení externího zastoupení v Praze

Kuchynš Macháček PrahaFirma Baeckle se specializuje na návrhy a realizace interiérů převážně kuchyní a koupelen. Zajišťuje úpravy prostor v celém jejich rozsahu, tedy od fáze návrhu (včetně vizualizace) a zajištění montážních či dalších specializovaných prací. Orientujeme se na dodavatele kvalitních výrobků a materiálů, jsou rádi, když prvotním kritériem rozhodování není cena, ale přiměřená relace mezi kvalitou a cenou. Mají k dispozici vlastní i externí kapacity pro výroby i úpravy nábytku, montáže kuchyní i kompletní realizace koupelen.

Levné kuchyně na míru Praha

Kuchynš Macháček PrahaNa začátku roku 2015 připravujeme otevření vzorkovny kuchyňského nábytku, zaměřenou na produkci Kuchyně Macháček, kde jsme dohodli na vybudování pražského zastoupení tohoto výrobce. Již od ledna 2015 můžeme zajistit osobní konzultace zájemcům z Prahy, včetně možnosti výběru kuchyní podle vzorků povrchů kuchyňských dvířek, kování, poradenstvím s volbou jednotlivých typů skříněk, vizualizaci budoucí podoby interiéru. 

Pro zákazníky fungujeme v pracovní době na telefonním čísle +420 776 743 971.

Barevné provedení kuchyní na míru:

Výběr barevného dekoru kuchyňských dvířek Výběr frétování kuchyňských dvířek

Grafický návrh a rozpočet kuchyně v Praze zdarma

Spolehněte se na bohaté zkušenosti a vybírejte u nás kuchyň vašich snů. Pro inspiraci můžete nahlédnout do našeho eshopu, kde najdete realizované kuchyně. Určitě načerpáte inspiraci také z ukázkových kuchyní.

Rozpočet kuchyně a jeho grafické ztvárnění je služba kterou u nás děláme zcela zdarma a bez závazku k objednání kuchyně. 

Tip: jednoduše zaměřte kuchyni a s rozměrem přijďte, o zbytek se postaráme my! 

Kontakt na kuchyně Praha 

Praha 4
Ledařská 2
140 00
Telefon: +420 776 743 971
baecklesro@gmail.com
Odpovědný vedoucí: Ivo Nováček
IČ: 552836

Otevřeno:
Externí dodavatel firmy Kuchyně Macháček, prozatím pouze telefoní kontakt. Po telefonické dohodě získáte plné služby v oblasti kuchyní na míru.

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz