Barevné provedení rustikální kuchyně

Kombinace dvířek a barevného provedení Rustikal

Rustikální kuchyně mají na výběr tři dekory dřeva - dub vinný, dub starý a ořech střední. Dvířka se vyrábějí s typickým rustikálním vzorem M20. Od kuchyně Standard se odlišují patinou, která je nejvíce patrná v záhybech frézování dvířek. 

Frézování rustikálních kuchyňských dvířek Dub víno       Frézování rustikálních kuchyňských dvířek Dub starý      Frézování rustikálních kuchyňských dvířek Ořech střední

Barevné provedení korpusu rustikální kuchyně

Korpus je vlastně kuchyňská skříňka bez dvířek, včetně poličky. Korpus je opatřen ABS hranou a proto je vodě odolný. Nabízíme korpusy šíře 16 - 18 mm. 

Cypřiš tmavý Černá Dub burstyn Dub přírodní Dub stoletý Grafit Kalvádos Kaštan Lefkas Olše Ořech výběrový San remo tmavé Šedá Vanilka Viaz tmavý Beton světlý Beton tmavý Bílý Buk Craft bílý Craft zlatý Cypřiš vlašský Dub kaňon Dub sonoma K015 Klon Ořech San remo světlé Vaiz světlý 

Použitý materiál MDF kuchyňských dvířek

Grafický návrh na váš e-mail Zdarma, včetně cenové kalkulace

Materiál MDF je vhodný pro použití právě na čelní plochy kuchyňských dvířek. Základním materiálem je ekologická MDF deska. Do této desky je podle výběru zákazníků vyfrézovaný tvar frézování. U rustikální kuchyně je to pouze frézování M20. 

Po této kosmetické změně je deska MDF nastříkána voděodolným PUR lepidlem a za velmi vysokého tlaku a teploty jsou opatřena vybranou foliíí dekory dřeva - kalvádos, dub viný, dub starý a ořech.

 Výhody dvířek MDF

  • rychlá výroba a tedy i dodání celé kuchyně
  • zdarma jeden typ úchytů (aktuální nabídku zjistíte v našich kuchyňských studií)

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz