Nové sedací soupravy

Sedací soupravy a sedačkySháníte vhodnou sedací soupravu do vašeho bytu? Prohlédněte si naši nabídku sedacích souprav, u nás si vybere každý! Sortiment jsme nově rozšířili o nádherné kousky, které zaujmou svým neotřelý designem, ale také komfortem, který nabízí. Sedací soupravy, které naleznete v naší nebídce se dají rozložit a většina z nich disponuje také úložným prostorem. Rohové sedací soupravy nabízíme v obou provedeních - levý roh i pravý. Jako doplněk si k nim můžete přikoupit křeslo, nebo taburet.

Nové rozkládací sedací soupravy

Sedací soupravy a sedačkyNaprostá většina sedacích souprav se dá rozložit na pohodlné dvoulůžko. Máte tak vyřešený problém, kam uložit návštěvu. Některé rozkládací sedací soupravy ale poslouží na každodenní spaní. Toto praktické řešení se nabízí, jestliže máte doma málo místa. Ve velkém úložném prostoru snadno ukryjete lůžkoviny, nebo sezónní deky.

Široká nabídka provedení

Vybírejte mezi našimi sedacími soupravami tu pravou - pořídít si můžete trojsedák s křeslem, menší, nebo robusní rohovou sedací soupravu, také ve tvaru do U - jestliže disponujete potřebným prostorem. To vše a ještě více najdete v naší nabídce!

Sedací soupravy a sedačky Sedací soupravy a sedačky Sedací soupravy a sedačky Sedací soupravy a sedačky Sedací soupravy a sedačky Sedací soupravy a sedačky

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz