Noční stolek do každé ložnice a dětského pokoje

Noční stolek Play PL-10Noční stolky patří ke každé posteli, do každé ložnice. A protože jsme se v minulých týdnech ložnicím věnovali a do naší nabídky ložnic jsme zařadili spoustu novinek, rádi bychom Vám dnes přiblížili naši nabídku nočních stolků.

K posteli patří noční stolky

Noční stolek Boston BT-18Noční stolek není ozdobou ložnice, ale její praktickou součástí. Slouží jako podstavec na lampičku, večer si zde odkládáme pití. Máme zde uschovány kapesníky a další věci, které občas v posteli potřebujeme. S nočním stolkem u postele výrazně omezíme noční vstávání, a kdo by chtěl v zimě vylézat zpod teplé peřiny?

Jaké noční stolky u nás najdete?

Naše nabídka je široká, abychom uspokojili zákazníky se všemi typy ložnic. Od starožitných ložnic po prababičce až po moderní ložnice čalouněné v kůži. Některé noční stolky jsou jen s jednoduchou poličkou, jiné mají dvířka, šuplík nebo dva. Noční stolek Majorka - M339 

  • Starožitné, rustikální noční stolky - například Kuba K522 nebo Majorka M339-R.
  • Mezi moderní noční stolky patří například Boston BT-18 nebo Mediolan
  • Moderní čalouněné noční stolky například Roma nebo Diament.
  • Noční stolky jsou standardem i v dětských pokojíčcíchnabízíme např. dětské noční stolky Play PL-10 nebo Lego L12.

Noční stolky - použité materiály

Noční stolek DiamentNoční stolky vyrábíme z lamina nebo z dřevěného masivu. V naší nabídce najdete stolky z borového, bukového, březového nebo teakového dřeva. K čalouněným postelím u nás najdete také čalouněné noční stolky, kde nabízíme široký výběr potahů látkových, z ekokůže nebo i z pravé kůže.

 Prohlédněte si naši nabídku nočních stolků, jistě si vyberete!

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz