Kancelářské židle a křesla

Naše nabídka Kancelářské-křeslo-Reflex-Rektor-síť

V naší nabídce najdete více jak 130 nejrůznějších židlí a křesel do kanceláří, škol, konferenčních místností, čekáren nebo třeba domů k počítači či pro děti. Naše kancelářské židle a křesla jsou nejrůznějších tvarů a barev.

Zdraví především

Kancelářská-židle-Lexa-s-podhlavníkemV ergonomii práce je základem správné sezení. Je dokázáno mnoha výzkumy, že špatné sezení způsobuje zdravotní poruchy. A základem správného sezení je kvalitní židle. Nejdůležitější při výběru nového křesla je, aby bylo otáčecí a mělo nastavitelnou výšku sedáku a popřípadě aby mělo podporu pro páteř. Nemá-li židle podporu pro páteř je možné si vypomoci. Záda v oblasti bederní páteře si podepřeme srolovaným ručníkem či svetrem.

 

Lékaři shrnují pravidla sezení do hesla "samé pravé úhly":

  • chodidla jsou položena na zemi nebo na podložce tak, aby mezi lýtky a stehny byl pravý úhel,
  • pravý úhel je mezi stehny a zády,
  • a pravý úhel je také mezi předloktím a paží.

Naše kancelářské židle a kancelářská křesla Kancelářské-křeslo-Palermo-šéf

Námi nabízené kancelářské židle a kancelářská křesla samozřejmě splňují dvě základní podmínky správné ergonomie - jsou otáčecí a s nastavitelnou výškou sedáku. K židlím nabízíme různé typy područek. Pro vysoké máme extra dlouhý píst umožňující větší vysunutí sedáku. Dokonce jsme mysleli i na takové detaily, jako je povrh podlahy a máme kolečka specielně na tvrdý povrch. Nosnosti našich židlí jsou zpravidla 120 kg. Židle jsou většinou čalouněná, ale najdete u nás i židle s opěráky se síťovinou.

Konferenční židle

Do čekáren, školních tříd nebo konferenčních místností máme konferenční židle a lavice. Jsou to ergonomicky tvarované židle s kovovým rámem. Sedák a opěrák je čalouněný, plastový nebo dřevěný.

Konferenční židle Iso Konferenční židle Berni Konferenční židle Square Kancelářská-židle-Merli-šéf

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz