Akce na kuchyně - 20% sleva z celkové částky

Akce na kuchyně na míru - 20% sleva z celkové částky

 Poprvé v novém roce spouštíme populární akci na kuchyně na míru. Při objednávce kuchyně v kuchyňském studiu získáte slevu 20% z celkové částky. Ušetřete tisíce pří realizaci plánované kuchyně.

Akce pouze ve vybraných Kuchyňských studií

Akce na kuchyně - 20% sleva z celkové částkyVyberte si studio a přijďte nás navštívit do našich studií v Liberci, Ústí nad Labem, Teplicích, Praze nebo Chrudimi. Naplánujeme kuchyň a výsledná cena vás jistě potěší, ušetříte tisíce. Více informací o slevě na kuchyně vám rádi poskytneme na našich pobočkách, kde zároveň budeme nápomocni při výběru a prostorovém uspořádání vaší vysněné kuchyně. Kalkulaci a grafický návrh k vaší spokojenosti vypracujeme samozřejmě zcela zdarma a nezávazně.

Obrovská variabilita kuchyní na míru 

V naší nabídce najdete velký výběr dvířek, barevného provedení a příslušenství. Můžeme vám nabídnout standartní kuchyně matné, které vynikají obrovským výběrem frézování dvířek a barevném provedení. Kuchyně standart jsou cenově nejdostupnější a je to náš bestseller. Dále nabízíme kuchyně rustikální, lesklé nebo lakované. Každý typ kuchyně můžeme samozřejmě vyrobit do jakéhokoliv rozměru. 


Pozor: tato akce platí pouze při objednávce v těchto kuchyňských studií:

Akce na kuchyně - 20% sleva z celkové částky
 

 

Návrhy kuchyní s profesionály

Stále nevíte jak vaše kuchyně na míru bude vypadat? Nevadí, inspiraci naleznete v našich realizovaných nebo ukázkových kuchyních. Určitě se můžete spolehnout na naše zkušenosti a řekněte si o naši pomoc, zavolejte, napište. Vyřešili jsme již tisíce kuchyní a denně uděláme několik návrhů. 

Pravidla akce kuchyně na míru: 

  1. Akce platí pro objednávky, uzavřené do 31.3.2015 (zaplacená záloha).
  2. Akci není možné kombinovat s dalšími akcemi či slevami, potřebné informace obdržíte na uvedených pobočkách.
  3. Akci získáte pouze na uvedených pobočkách.
  4. Akce je na kuchyně na míru jako funkční celek, nelze ji aplikovat na části či na jednu skříňku.
 
Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz