Kuchyně Macháček

Nová realizovaná půdní kuchyně do U

V kuchyňské studiu v Mladé Boleslavi realizovali kuchyňskou půdní sestavu od návrhu po montáž. Ani velmi stísněné rozměry nezadrželi návrháře od vytvoření moderní kuchyně s pod svícením a barovým pultem. Rozpočet cenu a možnost zakoupení naleznete na tomto odkazu Půdní rohová kuchyně coffee urban / rovere truffle.

Kuchyně na míru

Firma Kuchyně Macháček nabízí skoro nekonečné množství variant při výběru kuchyně. Ať se jedné o barevné provedení dvířek včetně jejich kombinací v jedné kuchyně po výběr barvy korpusu a samozřejmostí je přes 40 druhů frézování dvířek. U této kuchyně si zákazníci vybrali frézování Vybráno s barevným provedením coffee urban / rovere truffle.

Kuchyně Macháček záruka české kuchyně

Navštivte výrobní a expediční centrálu v malebné vísce nedaleko hradu Bezděz, která svým zákazníkům dodává kuchyně na míru již několik let a od roku 2010 počala s vlastní výrobou kuchyní, jež nabízejí také pobočky v České Lípě a Mladé Boleslavi. Kromě prohlídky výstavních prostor je pro vás samozřejmě připraven kompletní servis pro zařízení nové kuchyně.

Kuchyně na míru fotogalerie

Půdní rohová kuchyně do U Půdní rohová kuchyně do U Půdní rohová kuchyně do U Půdní rohová kuchyně do U Půdní rohová kuchyně do U Půdní rohová kuchyně do U Půdní rohová kuchyně do U

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz