Šatní skříně s posuvnými dveřmi

Rádi by jste si do vašeho domova pořídili šatní skříň s posuvnými dveřmi? Vybírejte z naší bohaté nabídky skříní z lamina, či z masivu. Máme pro vás velký výběr, stačí vybrat tu pravou!

Šatní skříně s posuvnými dveřmi

Nejspíš budete vybírat šatní skříň s posuvnými dveřmi domů do ložnice. Tento nábytek je vhodný do většího prostoru, proto před zakoupením této robusní šatní skříně váš interiér pečlivě přeměřte! Posuvné dveře těchto šatních skříní skvěle šetří místo, protože ušetříte prostor, který by zabraly klasické dveře. Mezi šatními skříněmi s posuvnými dveřmi a ostatním nábytkem tedy nemusí být nijak velká mezera. My pro vás máme v našem sortimentu šatní skříně s posuvnými dveřmi vyrobené z lamina, či z masivního dřeva.

Moderní skříně s posuvnými dveřmi

Mezi moderní šatní skříně s posuvnými dveřmi patří typy ve vysokém lesku. Ty mají také zajímavé barvy, nebo barevné kombinace. Do moderního interiéru by jste mohli vybírat černé, bílé, fialové či červené šatní skříně s posuvnými dveřmi. Originálně však také působí barevné kombinace černá/bílá, bílá/červená, bílá/fialová a další. Častým doplňkem jsou zrcadla, která jsou na skříních umístěna na jedněch, nebo více dveřích.

Klasické skříně s posuvnými dveřmi

Mezi klasické šatní skříně s posuvnými dveřmi řadíme typy v barevném dekoru dřeva, nebo z masivní borovice. Velmi oblíbené pro své praktické využití jsou šatní skříně s nadstavbou. Ta poskytuje ještě další úložné prostory. I tyto klasické šatní skříně s posuvnými dveřmi mohou mít na přední části zrcadlo. U všech skříní můžete vybírat také podle vnitřního vybavení - v popisku se dozvíte, zda se jedná o skříň s tyčí na ramínka, s policemi, nebo kombinovanou.

Levné šatní skříně s posuvnými dveřmi

Navštivte naše oddělení výprodej, kde najdete šatní skříně s posuvnými dveřmi s spoutu dalšího nábytku za bezkonkurenčně nejnižší ceny!

Doprava nábytku

Nábytek vám dodáme v demontu, zpravidla do 4 - 6 týdnů. Využijte nabídku dopravce a nechte si za příplatek vynést zboží až do bytu!

Pro dokonalé vybavení vašeho domova vybírejte i další nábytek - například sedací soupravy, konferenční stolky, či postele.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz