Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Rozkládací sedačky

S úložným prostorem

Šířka 40

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Sedací soupravy 3+1+1

Sháníte vhodnou sedací soupravu do vašeho bytu? Vybírat můžete i sedací soupravy 3 1 1. Tato oblíbená kombinace nikdy nevyde z módy. Zaručíme vám kvalitu a preciznost. K dostání i kombinace 3 2 1.

Nesmrtelné sedací soupravy 3 1 1 

Tato kombinace si vždy najde své místo v některé z domácností. Pro svou variabilitu jsou sedací soupravy 3 1 1 stále oblíbené. Trojsedák sedací soupravy 3 1 1 bývá ze zadní strany polstrovaný potahovou látkou, jako na straně přední, díky tomu může zasahovat do prostoru. Pokud tomu tak není, na vaše přání ho tak dokážeme vyrobit. U křesel je samozřejmostí, že jsou celočalouněná, proto je můžete také bez problémů vystavit do prostoru.

Rozkládací sedací souprava 3 1 1 

I tento typ sedací soupravy se dá rozložit. Jednoduchým způsobem vytvoříte dvoujlůžko, na kterém se pohodlně vyspí dvě osoby. Zajímavě působí rozkládací sedací souprava 3 1 1 s prvky ze dřeva, které jí dodávají na originalitě. Pestrá paleta potahových látek obsahuje pře 50 barevných variant

Sedací soupravy 3 2 1

Do většího obývacího pokoje možná budete shánět sedací soupravu 3 2 1. Je to velmi praktická kombinace, vhodná převážně do početnějších rodin. Rozmístění v místnosti můžete libovolně měnit, podle vlastních potřeb.

Doprava sedacích souprav

Vyplatila se nám dlouholetá spolupráce s dopravní firmou, která dodává naše zboží pečlivě zabalené na paletách, tak se zabrání poškození a sedací souprava dorazík zákazníkovi zcela v pořádku. Sedací soupravy 3 1 1  dovezeme po celé ČR.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz