Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Rozkládací sedačky

S úložným prostorem

Šířka 40

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Rozkládací pohovky

Rozkládací pohovky, které najdete v naší nabídce zahrnují rozličné typy, vyrobené z kvalitních materiálů. Poskytnou dostatek místa pro kvalitní odpočinek a spánek.

Praktická rozkládací pohovka do malého prostoru

Jestliže bydlíte v menším bytě, nebo jen potřebujete místo na spaní pro návštěvy, je rozkládací pohovka tou pravou volbou! Jedná se skutečně o evergreen v sedacím nábytku. Pro její nenáročnost na prostor je stále vyhledávaným zbožím, mezi našimi zákazníky. Rozkládací pohovka, která se rozkládá způsobem "klik klak", nemá spací plochu po rozložení tak velikou, jako u způsobu rozložení, kdy se vysune spodní lůžko a pomocí pružin tak vznikne velké letiště. Pečlivě tedy vybírejte požadovaný způsob.

Rozkládací pohovka pro každodenní spaní

Jestliže zařizujete svůj domov v moderním designu, budete chtít ladit i tuto pohovku pro každodenní spaní ve stejném stylu. I pro takto náročné zákazníky máme v našem sortimentu designově vyladěné pohovky pro každodenní spaní - jedná se zejména o varianty v jednoduchých liniích, okrášlené prvky ze dřeva, nebo z kovu. Čalounění těchto rozkládacích pohovek je často jednobarevné, pro pocit většího luxusu lze zakoupit i  typy vyrobené z eko kůže, či z pravé kůže. 

Pohovka rozkládací nabízí luxusní relax

Měkké, nadýchané polštáře, které často zdobí pohovku rozkládací, přímo lákají k lenošení. Jistě oceníte pohodlí, které tyto pohovky na každodenní spaní nabízí jak při sezení, tak ve spánku. Vybírat můžete dvoj - i troj - sedáky, které se jednoduchým způsobem dají lehce rozložit. Rozkládací mechanizmus se zkládá z kvalitních, kovových prožin, které zaručeně vydrží každodenní používání.

Sedací soupravy vám budou doručeny paletovou dopravou, která se nám velmi osvědčila.


Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz