Zavřít
Pouze zboží skladem
Barva

Materiál

Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Šířka matrace

 cm –  cm

Délka matrace

 cm –  cm

Čelo postele

Úložný prostor

Přístýka

Zábrana

Cena

 Kč –  Kč

Dětské postele z lamina

Dětské postele z lamina na zadaranabytek.cz. Nábytek opatřený plastovými hranami s ochranou ABS.  Mnoho druhů barevného provedení u každé dětské postele z lamina.

Dětské postele vyrobené z lamina

Laminované postele pro děti nabízíme v mnoha variantách. Vybírat můžete mezi klasickými palandami, které mívají často úložný prostor, ve formě dvou, nebo tří šuplíků. Některé dětské postele vyrobené z lamina obsahují i poličky, nebo psací stoly i komody. Tento typ multifunkčních postelí pro děti vám skvěle šetří prostor v místnosti. Další postele pro děti z lamina mají pod hlavním lůžkem ještě přistýlku, která obvykle skrývá ve své spodní části ještě úložný prostor.

Kvalita na prvním místě

Každá postel pro děti v naší nabídce je vyrobená z velmi kvalitní laminované dřevotřísky, opatřené ABS hranami, která chrání laminovanou postel před opotřebením. Obvykle má mnoho variant barevného provedení. Široká paleta zahrnuje klasické dřevěné odstíny, ale některé laminované postele pro děti mají doplňky ve veselých barvách, které můžete vybírat v menu pod vybraným zbožím.

Ke každé dětské posteli z lamina můžete dokoupit  vhodnou matraci. Jednoduše si ji vyberete ve variantách v menu, pod vámi vybranou postelí pro děti.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz