Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Rozkládací sedačky

S úložným prostorem

Šířka 40

 cm –  cm

Rozkládací křesla a křesla na spaní

Máte malý byt, nebo pokoj a přesto by jste chtěli pohodlně sedět? Ideálním řešením jsou rozkládací křesla! My je pro vás máme v několika variantách. To vše a ještě více najdete v naší nabídce!

Rozkládací křesla do menšího prostoru

Ani velká, ani malá - to jsou rozkládací křesla. V každé místnosti se na ně najde místo. Výhodou je jejich nenáročnost na prostor, takže je můžete libovolně přesunovat po pokoji, dle vaší momentální potřeby. Rozkládací křesla také mohou dobře posloužit studentovi, který má vlastní zázemí, ale hodí se i do dětského pokoje.

Rozkládací křesla na spaní

Rozkládací křesla na spaní v našem obchodě mají moderní vzhled, to znamená čisté, hladké linie a vyrobená jsou z eko kůže, pravé kůže, či celočalouněná, což působí nadčasově a velmi stylově. Najdete tu však i klasická dvojkřesla - zde si přijdou na své milovníci rustikálního stylu bydlení. Tyto dvojsedáky jsou doplněny dřevěnými područkami, jejich čalounění je bohaté a jejich součátí bývají i nadýchyné polštáře. Polštáře, které mohou být součástí dvojsedáku, nebo rozkládacího křesla, tak můžete v noci použít ke spaní. Rozkládací mechanismus tvoří kvalitní ocelové pružiny, které vydrží i každodenní používámí.

Vybírejte z naší nabídky, doručíme vám je po celé ČR!

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz