Obývací stěny černé

Pro každého, kdo má odvahu vybavit si svůj moderní byt černou obývací stěnou, máme v nabídce našeho obchodu mnoho překrásných obývacích stěn v černé barvě v různých variantách a velikostech.

Černá obývací stěna do moderního bytu

Moderní černá barva sluší i nábytku. Proto máme v našem sortimentu zařazeny i černé obývací stěny. Rozhodnete li se vybavit si takovou stěnou váš obývací pokoj, jistě jste zákazník, který sleduje trendy a jde s dobou. Před pořízením černé obývací stěny počítejte i s plánováním ostatního interiéru. Například barvy na stěnách by měly být ve světlejších odstínech, aby pokoj nepůsobil smutně a příliš tmavě.

Designově vyladěné černé obývací stěny

Nejen černá barva dělá černé obývací stěny nadčasovými. Jsou to i kombinace barev - například černá/bílá, nebo černá/hnědá. Také moderní kovové, či plastové úchyty zaujmou. Ale především jsou to prosklené části, které bývají podsvícené LED žárovkami a krásně tak černou obývací stěnu prosvětlí.

Obývací stěna černý lesk

Pro její ultra moderní vzhled je černá lesklá obývací stěna oblíbená u moderně smýšlejích domácností a pro její složitější údržbu tuto volbu preferují bezdětné rodiny.

Stěny vám budou doručeny v demontu, s přiloženým návodem na sestavení, paletovou dopravou.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz