Obývací stěny dub sonoma

Preferujete ve své domácnosti přírodní styl? Líbí se vám odstíny dřeva? Jistě vás zaujmou obývací stěny dub sonoma! Máme pro vás mnoho typů a kombinací. Snadno si vyberete tu pravou!

Obývací stěna dub sonoma vás oslní

Nebojte se vpustit do své domácnosti nádech přírody. Jestliže bude váš obývací pokoj krášlit obývací stěna dub sonoma uvidíte, že se v místnosti budete cítit příjemně a interiér získá přírodní a poklidný styl. Stačí si pak dokoupit ostatní nábytek v podobném stylu - například dřevěný konferenční stolek, nebo sedací soupravu v hnědém odstínu a máte doma stvořený kout, kterému vévodí krásná obývací stěna dub sonoma!

Klasika s vůní venkova

V sortimentu našeho obchodu se najde i obývací stěna dub, která kopíruje vesnický styl a kombinace barev nepůsobí vtíravě. Naopak - detailní propracování těchto obývacích stěn dub sonoma zaujme nádhernými prosklenými vitrínami, úchyty, které přesně pasují k danému stylu a jestliže dovybavíte prostor nábytkem v podobném duchu, budete obklopeni příjemným prostředím, kde se bude denně s radostí scházet celá rodina.

Doprava nábytku

Obývací stěny vám doručíme na paletách v demontu. Součástí balení je návod na sestavení.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz