Peřiňáky a truhlice

Sháníte peřiňák do ložnice, nebo šikovnou truhlici na ukládání lůžkovin? Prohlédněte si naši nabídku peřiňáků a vybírejte ten pravý do vašeho domova!

Peřiňák do ložnice

Peřiňák vždy byl a vždy bude nedílnou součástí ložnice, či dětského pokoje. Je stále tak oblíbený, protože poskytuje jedinečný a praktický úložný prostor, který díky svým rozměrů přesně vyhovuje ukládání lůžkovin, nebo ručníků. Peřiňák v ložnici navíc může posloužit i jako sedací nábytek, nebo odkládací stolek. My pro vás máme širokou a obsáhlou nabídku peřiňáků z lamina, či z masivu.

Praktické truhlice

S peřiňákem se snadno manipuluje - žádné šuplíky, dvířka - prostě jednoduše odklopíte horní, či boční část a je to! Naše truhlice však nemusí sloužit jen pro odkládání lůžkovin, ale dobře také poslouží v dětském pokoji pro hračky, či dětské oblečení. Protože jsou tyto peřiňáky a truhlice nízké, děti do nich snadno samy dosáhnou.

Různé materiály

Peřiňáky a truhlice dodáváme vyrobené z lamina, či z masivu. U peřiňáků z lamina je paleta barev pestřejší, než u dřevěného nábytku. Vybírat zde můžete mezi pastelovými barvami, ale také mezi odstíny dřeva. Masivní peřiňáky nabízejí 5 dřevěných odstínů - ořech, olši, bezbarvý lak, šedou a buk.

Doprava zboží

Peřiňáky a truhlice - stejně jako ostatní zboží - vám dodáme zpravidla do 4 - 6 týdnů. Můžete využít službu dopravce a nechat si zboží za příplatek vynést až do bytu.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz