Prosklené komody

Přemýšlíte, čím ještě vyšperkovat vaši domácnost? Pořiďte si prosklenou komodu a uvidíte, jak se díky ní interiér zmodernizuje. Vybírat můžete z mnoha moderních prosklených komod v naší nabídce.

Moderní styl bydlení

Proskleným komodám jsme věnovali samostatné oddělení, protože si jistě zaslouží vaši pozornost. Prosklená komoda zaujme svým moderním designem a jestliže si k ní vyberete moderní obývací stěnu, či konferenční stolek, který může být také kombinovaný se sklem, vznikne vám tak doma krásný kout pro bydlení, který jistě nadchne každého návštěvníka. Moderní prosklená komoda může mít skleněnou celou stěnu, ale velmi zajímavě také působí vsazení skla do její části - například malá prosklená okénka, či efektní prosklený průhled na boku nábytku. 

Prosklené části odlehčí celkový dojem

Do prosklených částí komod, které obsahují většinou skleněné police, si můžete vystavit předměty, které jsou vám drahé a které budete mít rádi stále na očích. Nemusíte se bát, že dojde k jejich poničení, nebo že se na ně bude prášit - ze sklem budou v bezpečí. Prosklená komoda může mít i kouřově zabarvené sklo pro zefektivnění moderního vzhledu. Dalším prvkem, který zkrášluje moderní prosklené komody je osvětlení v podobě LED žárovek. 

Doprava zboží

Prosklené komody - stejně jako ostatní zboží - vám dodáme zpravidla do 4 - 6 týdnů paletovou dopravou. Můžete využít služby dopravce a za příplatek si nechat vynést zboží až do bytu.

Tip: vybírejte prosklené komody mezi zlevněným zbožím, které nabízíme ve výprodeji.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz