Šuplíkové komody

Oblíbené šuplíkové komody v naší nabídce zahrnují spoustu typů vyrobených z lamina, či z kvalitního masivního dřeva. Prohlédněte si nabídku našich šuplíkových komod a vybírejte tu pravou do vašeho domova!

Praktická šuplíková komoda

Jedná se o velmi praktický nábytek, který najde uplatnění v obývacím pokoji,ložnici, ale také v předsíni, či dětském pokoji. Pro své multifunkční použití se stane šuplíková komoda součástí každého interiéru. My vám nabízíme šuplíkové komody vyrobené z lamina, či z masivního dřeva. Vybírat můžete z pestré palety barevného provedení - od klasických dřevěných odstínů, po pastelové barvy a různé barevné kombinace.

Mnoho variant provedení 

Komoda se zásuvkami může mít mnoho rozměrů. Jestliže sháníte nějakou do úzkého prostoru, například na spodní prádlo, či ponožky, jistě budete vybírat nějaký užší typ s menšími šuplíky. Takových komod se zásuvkami najdete v našem sortimentu velké množství a i tyto vyšší typy dodáváme v různých barvách. Široké šuplíkové komody mohou mít pouze široké šuplíky, ale také mohou být kombinované - v horní části  jsou menší šuplíky, nebo police, pod nimi široké šuplíky.

Široká palete barev 

Komoda se šuplíky ze dřeva se vyrábí v několika dřevěných odstínech.  Moderní komoda se šuplíky vyrobená z lamina však hraje pastelovými barvami a často bývá doplněna originálními a nápaditými úchyty, nebo může být kombinovaná se sklem, které bývá i kouřově zabarvené.

Šuplíkovou komodu u nás můžete pořídit za akční cenu, stačí navštívit oddělení výprodej - zde najdete šuplíkové komody, ale i spoustu jiného nábytku za skvělé ceny!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz