5 dveřové šatní skříně

Nádherné pětidveřové šatní skříně v moderním i klasickém designu. Vyberte si některou z našich pětidveřových šatních skříní, navštivte i oddělení výprodej, kde najdete nábytek za bezkonkurečně nejnižší ceny na trhu!

Pětidveřové šatní skříně

Pětidveřové šatní skříně patří mezi nábytek velmi náročný na prostor a proto si je každý nemůže dovolit. I když by určitě každý takovou rozložitou pětidveřovou šatní skříň do své ložnice umístil, rázem by se tak vyřešilo, kam s oblečením pro celou rodinu! Opravdu - tyto robusní šatní skříně, které vám můžeme dodat až v šířce 231 cm už poskytnou potřebné úložné prostory, co myslíte? Pokud by vám to přesto bylo málo, můžete si na ně ještě pořídit praktickou nadstavbu, která vám dodá přidaný úložný prostor.  U nás najdete typy pětidveřových šatních skříní vyrobené z masivu, nebo z lamina. 

Doprava nábytku

Pětidveřové šatní skříně, stejně jako ostatní nábytek vám dodáme v demontu paletovou dopravou, zpravidla do 4 - 6 týdnů. Využijte nabídky dopravce a nechte si za příplatek vynést šatní skříň až do bytu!

Vybírejte do vašeho bytu také další nábytek, například postele, komody, nebo skříně.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz