Zavřít
Pouze zboží skladem
Barva

Materiál

Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Šířka matrace

 cm –  cm

Délka matrace

 cm –  cm

Čelo postele

Úložný prostor

Přístýka

Zábrana

Cena

 Kč –  Kč

Rustikální postele

Bytelné rustikální postele zajístí vše potřebné pro váš pohodlný spánek! Rustikální a retro postele v našem e shopu nakoupíte v mnoha variantách a barvách! Prohlédněte si naší bohatou nabídku.

Stylové rustikální postele

Jedinečné rustikální postele dodáváme vyrobené z masivu a z lamina. Zaručeně je od sebe nerozeznáte! Tento rustikální nábytek do ložnice vyniká masivním provedením a bytelnou konstrukcí. Rustikální postele se hodí do  každé domácnosti. Podmínkou však je, aby design ostatního nábytku odpovídal rustikálnímu stylu. U nás nakoupíte i skříně, či komody v rustikálním a retro stylu. Mnohé za bezkonkurenčně nízké ceny! Bez problémů tedy vybavíte celou ložnici stylovým rustikálním nábytkem.  Jistě oceníte:

  • originální design
  • dlouholetou životnost
  • příznivou cenu
  • velký výběr 

Mnoho variant a barev rustikálních postelí

Rustikální postele se samozřejmě vyrábí hlavně v barevném dekoru dřeva. U nás nakoupíte rustikální postele  v bílé barvě, v barevě borovice, olše, dubu i v tmavém odstínu ořechu. Zajímavě působí kombinace barevných částí rustikálních postelí - například bílé lůžko má lemované opěrky tmavým dřevem, což působí velmi zajímavě a originálně. Volit můžete také z mnoha rozměrů - rustikální postele dodáváme v provedení od 90, 100, 120, 140, 160, 180 a  200 cm.

U rustikálních a retro postelí se snoubí krása, elegance a dlouhá životnost, neváhejte si vybrat tu pravou do vašeho domova!

Doprava rustikálních postelí

Po vaší objednávce vám bude nábytek dopraven zpravidla do 4 - 6 týdnů paletovou dopravou. Postele dodáváme v demontu, s plánkem na jejich složení. Využijte služby dopravce a nechte si za příplatek vynést zboží až do bytu!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz