Kuchyně na míru Tina

Grafický návrh na váš e-mail Zdarma, včetně cenové kalkulaceNejlevnější řada kuchyní, kterou nabízíme. Kuchyně Tina se hodí stejně jako do malých panelákových prostor a půdních bytů, tak do prostorných místností. Bez problémů z jednotlivých skříněk sestavíte kuchyni na míru do U, rohovou, nebo rovnou.  Zdarma k této kuchyni dodáme úchytky číslo 26, skříňky dopravíme již smontované, spodní skříňky včetně nožiček a soklu 

Provedení kuchyně Tina

Kuchyně Tina Barevné provedení Kuchyně Tina

Paleta barevného provedení je velmi pestrá. Barvy korpusu a dvířek se dají kombinovat. Skříňky Tina jsou vyrobeny z laminovaných dřevotřískových desek LTD. Výhody tohoto materiálu jsou snadná údržba a vysoká odolnost. Hrany skříněk jsou opatřeny systémem ABS (plastové hrany), které je chrání před vlhkostí a mechanickým poškozením. 

Vybavení skříněk Tina

Skříňky se šuplíky jsou vybaveny základním ložiskovým plnovýsuvem bez funkce dojezdu. Pokud si přejete větší komfort, můžete zvolit praktický plnovýsuv s dojezdem, který nejvíce oceníte u šuplíků širších než 60 cm.

Spodní plné skříňky můžete zakoupit vybavené drátěným programem do šíře 60 cm, nebo odpadkovým košem, či celým třídícím systémem,  z našeho sortimentu. U jednodveřových skříněk nabízíme volbu strany otvírání dvířek.

Horní výklopné skříňky dodáme se standardní mechanikou výklopu v nejlepším poměru cena/výkon. I zde však můžete vybírat mezi luxusními typy výklopného systému - HL (dvířka nepřekáží + pomalé zavírání), HKS (dvířka drží v jakémkoliv úhlu a pomalu se zavírají) a HF (u dvojitých výklopů). Prosklené výklopné skříňky mají ve variantách několik typů skel.

Potravinové skříně nabízíme v typické výšce 206 cm, ale také jako sloupek. I zde je na výběr pravé, či levé otvírání. Uvnitř se nachází police, nebo můžete zakoupit potravinovou skříň s drátěným programem. 

Výhody kuchyně Tina:

  • nízká cena,
  • pestrá paleta barevného provedení,
  • zdarma úchytky, grafický návrh, zaměření do 20 km, rozpočet,
  • skříňky dodáme již smontované,
  • z jednotlivých skříněk sestavíte kuchyň na míru,
  • velký počet skříněk,
  • doprava po celé ČR s možností výnosu do bytu.

Vybírejte kuchyňské skříňky Tina - získáte tak kvalitní zboží za velmi nízké ceny!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz