Závěsná polička 120 cm dub sonoma Linda

Závěsná polička 120 cm dub sonoma Linda

(3)

Zvolte variantu produktu

Základní cena s DPH 1 990 Kč
Šířka: 120 cm
Výška: 56 cm
Hloubka: 25 cm

Dostupnost: Do 4 - 6 týdnů (informace)
Zboží expedujeme do čtyř týdnů od objednávky. Doručení zboží od odeslání je od jednoho až maximálně pěti pracovních dnů. Posléze Vám bude doručeno za 1-5 pracovních dnů.

V košíku je možnost zvolit výnos zboží do bytu s pomocí příjemce nebo kompletního výnosu.

Závěsná polička ze systému Linda. Zajímavá polička, která se bude krásně vyjímat na stěně vašeho obývacího pokoje, nebo ložnice. Šířka 120 cm, výška 56 cm, hloubka 25 cm. Barevné provedení: dub Sonoma. Nábytek dodáme v demontu, ale žádný strach - v krabici bude přiložen návod na sestavení.

Závěsná police 120 cm Linda

Tato jedinečná kolekce, která vyniká v první řadě velkým počtem sektorů, dává prostor pro fantazii, jak z nich vytvořit ložnici vašich snů. A nejen ložnici! Nádherné prosklené vitríny, či komody se budou stejně dobře vyjímat v obývacím pokoji, či v jídelně. Barevný odstín Dub Sonoma je stále díky svému světlému designu mezi našimi zákazníky velmi oblíben a je to další detail, kvůli kterému si ložnici Linda pořídit do svého domova. 

  • Prosklené části nábytku, stejně jako zrcadlové stěny u šatních skříní báječně prosvětlí interiér i toho nejmenšího pokoje.

Zobrazit celý popisek

Vybráno:

Standard
+ 0 Kč

Standard

Cena vybrané varianty s DPH:

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz