Letní pohoda s kvalitním zahradním nábytkem

sestava stůl + 2 l Na zahradu dřevěný nábytek prostě patří. Díky jedinečné struktuře a atmosféře, ale hlavně díky kvalitě, kterou tento masivní nábytek zaručuje, nemá konkurenci. My vám nabízíme sestavy zahradního nábytku vyrobené z masivní borovice, smrku, nebo olše. Lakování je zdravotně nezávadné a nabízí několik barevných odstínů. Tento nábytek je odolný vůči všem přírodním vlivům, díky kvalitní povrchové úpravě. 

Mnoho kombinací a rozměrů

Jestliže patříte mezi ty, kteří se rádi obklopují přáteli a tráví s nimi společné chvíle při grilování, jistě dáte přednost početnější sestavě, která se může skládat s velkého stolu a lavic i židlí. V nabídce najdete také variantu s rohovou lavicí, na kterou umístíte opravdu velký počet hladovců. Naopak pro ty, kteří po společnosti tolik netouží, máme v našem obchodě menší sestavy, nebo tzv.pivní lavice, které nezaberou tolik místa a velmi dobře poslouží. sestava stůl + 3 ž + rohová l

Stylová kombinace kovu a skla

sestava kov Velmi stylově působí také kovový stůl se skleněnou deskou, který nabízíme opět v několika rozměrech a designovou perličkou je možnost podsvícení, což ve tmě působí velmi efektně. K těmto stolům se skvěle hodí kovové židle se sedákem ze síťoviny, nebo ratanu. Židle jsou navíc stohovatelné, takže vám při uskladnění nezaberou mnoho místa. Největší devizou tohoto nábytku je však beze sporu jeho nízká cena.

Zahradní doplňky zaujmou i potěší

houpačka Pro to správné doladění pohodové atmosféry na vaší zahradě tu jsou houpačky, pískoviště, kvalitní boudy pro psy, ale také pískoviště, květináče, pergoly a dekorace v podobě džberů, nebo dřevěných kol.

OBJEDNÁVEJTE ZDE  

sestava sestava stůl + 2 l sestava stůl + 2 l sestava stůl + 3 ž + rohová l lehátko pergola houpačka bouda květináč lavice budka houpačka houpačka houpačka pískoviště lavice sestava kov židle stůl sklo stůl sklo židle kolo džber

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz