Výroba kuchyní na míru

Na počátku každé výroby určité kuchyně je její výběr. V tomto směru necháme zákazníkům zcela "volné ruce" a neomezujeme je žádnými hranicemi. Široká škála výrobků, které vám dodáme do vašeho domova působí jedinečně a osobitě. Už při plánování kuchyně vám stojíme za zády a bezplatně vám vypracujeme návrh i cenovou kalkulaci. Tým odborníků vás provede dlouhou cestou od návrhu, po realizaci a výrobu kuchyně, která se stane šperkem vašeho domova. Dáváme vám možnost, jak vnést do konečné podoby vlastní prvky, probereme vaše nápady, připomínky a představy, které nás společně nasměrují ke správnému cíli. Snažíme se, aby zákazník pouze neskládal kuchyňské skříňky, ale aby jsme s klientem vymysleli kuchyni, ve které po její výrobě bude práce radostí.

Vyrobíme vše, co si budete přát:

  1. Kuchyně z lamina - matné i lesklé. Špičkové výrobní technologie ve spojení s kvalifikovanými výrobci pro vás vyrobí kuchyně z kvalitní laminované dřevotřískové desky.
  2. Kuchyně lakované
  3. Kuchyně foliované - matné i lesklé.

Výrobní kvalita ověřená zákazníky

Při výrobě kuchyní jsou použity nejmodernější technologie a výrobní materiály s certifikáty o zdravotní nezávadnosti. Výroba našich kuchyní na míru zaručuje kvalitu, která je na prvním místě! Nábytek je ošetřen proti vlhkosti i vysokým teplotám, hrany jsou chráněny systémem ABS, který poskytuje ochranu před poškozením. Kuchyni pro vás vyrobíme zpravidla do 3 - 6 týdnů dle vašeho přání a představy. Pro nás neexistují žádné hranice, splníme vám jakýkoliv požadavek! Vybírat můžete mezi pestrou paletou barevných dekorů v lesklém, či matném provedení a frézování. Ne nadarmo máme mnoho kladných referencí a velký počet spokojených zákazníků. Ti jsou pro nás měřítkem kvality výroby našich kuchyní, kterou stále zdokonalujeme!

 Proč si nechat vyrobit kuchyni u Macháčka?

  1. Na naší straně stojí dlouholeté zkušenosti a mnoho spokojených zákazníků.
  2. Korpusy kuchyňských skříněk vyrobíme z lamina 16 až 18 mm, veškeré hrany chrání systém ABS 0,5 mm.
  3. Skříňky dodáváme sestavené, jejich montáž je již pro nás hračka.
  4. Konstrukce dolních skříněk nepřekáží vedení vody na stěně za linkou.
  5. Skříňky vyrobíme na míru - rozměry přizpůsobíme vašim požadavkům.
  6. Budete mile překvapení poměrem mezi cenou a kvalitou.

Jsme připraveni pro vás vyrobit kuchni v rustikálním, moderním, nebo luxusním stylu. Také designové kuchyňské linky v bílém, červeném, fialovém, nebo černém lesku. Stačí vybrat tu pravou, dle vašeho vkusu a přání!

Nechte si vyrobit kuchyň na míru od naší firmy Kuchyně Macháček a uvidíte, že nebudete litovat! Letité zkušenosti v oboru nás naučily, že žádný požadavek zákazníka nemusí zůstat nesplněn! Rádi vám pomůžeme s realizací vaší vysněné kuchyně a vyrobíme pro vás kuchyňskou linku dle vašeho přání. 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz