Návrhy kuchyní

Grafické návrhy a kalkulace kuchyní vypracujeme zcela zdarma včetně zaměření kuchyně do 20 km od jednotlivých poboček - neplatí pro pobočky v MB, CL a Oboře. Tato služba firmy Kuchyně Macháček je bez jakéhokoli závazku.

Návrh kuchyně online

Grafický návrh na váš e-mail Zdarma, včetně cenové kalkulaceMáte daleko do města nebo se nechcete trmácet po studiích? Kontaktujte naše pobočky kde vám naši vyškolení zástupci vypracují grafický návrh, který následně pošlou mailem až k vám domů. Stačí vyplnit v našem kontaktním formuláři údaje nezbytné pro návrh kuchyně. Můžete přidat přílohy s půdorysem či ručním náčrtkem kuchyně. Vyplněte i vaše kontatní údaje a my Vás budeme při tvorbě návrhu kontaktovat.

Návrh kuchyně - jak správně zaměřit prostor?

Co od Vás budeme potřebovat při navrhování  kuchyně?

  1. Předně to jsou rozměry místnosti - šířka a výška stěn kuchyňského prostoru.
  2. Šířku a výšku dveří (i s rámy, či zárubněmi) a oken. Změřte vzdálenost okna od podlahy i od rohů místnosti.
  3. Také je potřeba dát pozor na různá topná tělesa nebo parapety oken, poličky apod. Zaměřte jak hloubku tak výšku. Pro  kvalitní návrh kuchyně nesmíme zapomenout na odtah z digestoře.
  4. Dále je velmi důležité umístění zdrojů vody, odpadů,  elektřiny a případně  plynu. Také přesné umístění zásuvek a vypínačů.
  5. Rozměr předsazení parapetů.
  6. Šířku zdí pro zavěšení skříněk.
  7. Druh podlahové krytiny v kuchyni.
  8. Udejte rozměry všech výstupků, které se nachází v prostoru kuchyňské linky.
  9. Změřte úhly místnosti - prověřte, zda se jedná skutečně o pravé úhly.

Co vše plánovat při návrhu kuchyně

  • Design a styl. Nechte si poradit, jestliže máte nejasnou představu o tom, jak by vaše kuchyně měla ve finále vypadat, ať ji nepřekombinujete. Někdo má o sladění designu jasné představy, pro jiného to však může být zásadní problém. Máme pro vás mnoho možností, v jakém stylu kuchyni realizovat - moderním, luxusním, rustikálním... stačí vybrat styl, který je vám blízký.
  • Skříňky pro vestavné spotřebiče a výsuvy. Mají své typizované rozměry a dokážou vám usnadnit manipulaci a uskladnění věcí. Využít můžete drátěné výsuvy, nebo výsuvné odpadkové koše.
  • Tvar kuchyně. Vybírat můžete z mnoha možností - kuchyň do tvaru U, rohovou, s ostrůvkem, paleta možností je opravdu pestrá!
  • Úložné prostory. Je známo, že kuchyně by měla obsahovat 32 úložných možností, aby splnila svou funkci k vaší spokojenosti. Tím je myšleno, že 1 úložná jednotka = šuplík, police, či kontejner.
  • Vhodná výška i šířka. Výhodou kuchyní na míru je, že vám skříňky dodáme a namontujeme dle vašeho indivuduálního přání a potřeb. Jinak bude chtít mít doma kuchyni  řešenou robusní, či vysoká hospodyně a jinak drobná žena.
  • Dodržování bezpečnostní vzdálenosti. Naši montéři vám poradí, jaká vzdálenost je vhodná, z hlediska bezpečnosti kolem mycího, varného centra a myčky.
  • Rohové kuchyně, či kuchyně s ostrůvkem. Kdo disponuje potřebným prostorem, jistě bude rád za rohovou kuchyň, či kuchyň s ostrůvkem. Jedná se o velmi praktické řešení, kdy nemusíte šetřit místem a krásně si skříňky a spotřebiče rozmístite do prostoru.

Časté chyby při plánování kuchyně

  1. Nepouštějte se sami do montáže kuchyně. Opravdu radši přenechte tuto práci profesionálům. Náš vyškolený tým pracovníků vám doma kuchyni namontuje kvalitně a určitě rychleji, než by jste to zvládli sami. Na jejich straně stojí dlouholeté zkušenosti a potřebné nářadí.
  2. Vhodně umístěte spotřebiče. Trouba pod varnou deskou je sice klasika, ale bolest v zádech vám ušetří její umístění ve výšce pasu. Jestli vám to prostor dovolí, pořďte si oddělenou spižírnu, nebudete litovat! Lednici můžete klidně umístit v ní, ať není stále na očích. 
  3. Spolupracujte s profesionály.  My vám zaručíme: letité zkušenosti, řadu spokojených zákazníků a tým vyškolených odborníků.

Tip: chcete ještě více inspirace? Nakoukněte do Fotogalerie kuchyní.

Návrhy kuchyní - fotogalerie

V naší fotogalierii návrhů kuchyní se inspirujte při plánování vaší kuchyně. Jednotlivé návrhy jsou skutečné kuchyně, které jsme dodali zákazníkům. Můžete se přesvědčit v menu realizovaných kuchyní

Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně

Nevíte jak by vaše kuchyně měla vypadat a váháte, jak efektivně zaplnit složitý prostor? Přejete si  profesionální návrh kuchyně? U nás na zadaranabytek.cz provádíme návrh kuchyně na míru zcela zdarma. Ať už na mail nebo v kuchyňském studiu. 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz