Realizovaná rohová kuchyně Diana

Nový dům si zaslouží novou kuchyni. Tohoto úkolu se s radostí ujalo naše kuchyňské studio. Po pečlivém vyměření prostoru a rozhovoru se zákazníky, kteří nám podrobně nastínili jejich představu, jsme vypracovali grafický návrh, který napomůže k přesné představě, jak bude nová kuchyně vypadat v prostoru. Vypracovali jsme cenovou kalkulaci, grafický návrh a kuchyň jsme zaměřili. Poté již nic nebránilo tomu, abychom se pustili do práce!

Moderní kuchyně na míru

Moderní kuchyně na míru Diana v barvě Dub Andersen má bělostný dřevěný odstín, který se bezvadně hodil k novému linoleu a čerstvě natřeným stěnám. Kuchyňské skříňky doplnila pracovní deska ve světlém dřevěném odstínu dub sonoma a moderní kovové úchyty, které společně s prosklenou vitrínou podtrhly celkový moderní ráz kuchyně. 

  • skříňky dodáme již pevně smontované s úchyty zdarma
  • vybírejte z mnoha barevných odstínů dvířek a korpusu

Kuchyně za dostupnou cenu

Kuchyňská linka Diana měří 300 x 190 cm a skládá se z 13 skříněk, které dodáme již pevně smontované, což velmi ušetří čas. Cena za kuchyňské skříňky s úchyty zdarma 37 940 .- Cena za pracovní desku 6 m 5 200,- Cena za obkladovou desku 6 m 5 560.- Montážní + těsnící lišty 800.-

Cena za kompletní kuchyni bez spotřebičů a dřezu je 51 240.- Skříňky dodáme již pevně smontované, dopravu zajistíme až do vašeho bytu, kde proběhne následná montáž, o kterou se také postará naše kuchyňské studio.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

1 2 3 3 4 5

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz