Závěsné retifikační lišty pro kuchyňské linky

Velmi potřebná maličkost do kuchyně. Závěsné retifikační lišty slouží k zavěšení kuchyňských skříněk a jejich správnému upevnění. 

Závěsné retifikační lišty pro kuchyňské linky

Chcete li mít doma kuchyňskou linku bezpečně upevněnou - jedná se hlavně o její horní skříňky - musíte použít závěsnou retifikační lištu pro kuchyňské linky. Součástí  většiny kuchyňských skříněk jsou nastavitelné závěsy, které přesně zapadnou do vrchní části závěsné lišty. Tyto retifikační kuchyňské lišty jsou neocenitelné při rychlém vyrovnání skříněk a jejich utažení a upevnění. 

Snadná montáž díky závěsné liště

Montáž kuchyňské linky ve vašem domově se při použití montážní retifikační lišty značně urychlí. Tyto lišty mají po 5 cm drážky, ve kterých jdou snadno přelomit - jednoduše si tak upravíte délku, dle vlastní potřeby. Závěsná retifikační lišta se nejprve zavěsí na zeď, skříňky se do ní poté zavěsí. Jsou vhodné k použití na všechny typy zdí - cihla, ytong, sádrokarton, umakart. Tyto závěsné lišty na kuchyňské linky dodáme ve dvou rozměrech:

  • 1 m
  • 2m

Neváhejte si ke kuchyňské lince pořídit i závěsné retifikační lišty, které vám při montáži značně usnadní práci a kuchyňské skříňky budete mít díky nim bezpečně přidělané na zeď!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz