Příruční a servírovací stolky

Praktický doplněk domácnosti - to je servírovací stolek. Jedná se o nenápadný kus nábytku, ale uvidíte, že se ve vaší domácnosti stane nenahraditelným pomocníkem!

Servírovací stolky

V naší nabídce najdete také velký výběr servírovacích stolků. Uvidíte, že jestliže se ho rozhodnete koupit, budete ho doma hodně a rádi využívat! Naše servírovací stolky jsou vyrobené z chromu, skla, nebo ze dřeva - u této varianty můžete navíc volit mezi několika barevnými odstíny. Servírovací stolky mají minimálně 2, většinou ale více poliček, které vám prakticky poslouží při odkládání a servírování potravin i nápojů. Tento stolek vám bude stále k ruce a jednoduchým způsobem z něj odstraníte veškeré nečistoty.

Servírovací stolky na kolečkách

Ještě více praktické jsou pak servírovací stolky na kolečkách. Díky nim se servírovacím stolkem - i plně naloženým - budete lehce a bez problémů manipulovat. Kolečka těchto servírovacích stolků na kolečkách jsou pogumovaná, tím se předejde poškození podlahy a některé typy mají brzdičku, kterou se stolek stabilizuje, aby nedošlo k havárii. Jestliže ve vašem obývacím pokoji nemáte schody a prahy, jistě dáte přednost těmto praktickým servírovacím stolkům na kolečkách.

Moderní vzhled

Jestliže máte vaší domácnost zařízenou v moderním stylu, můžete dát přednost ultra moderní kombinaci materiálů, jako je chrom a černé kouřové sklo.

Uvidíte, že si servírovací stolek najde pevné místo ve vaší domácnosti. Vybírejte z naší nabídky a objednávejte ještě dnes!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz