Zavřít
Pouze zboží skladem
Barva

Materiál

Typ skříně

Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Dvoudveřové šatní skříně

Klasické i moderní dvoudveřové šatní skříně v naší nabídce zahrnují mnoho typů, které vynikají různým zpracováním i barevným provedením. Stačí vybrat tu pravou dvoudveřovou skříň do vašeho domova.

Dvoudveřové šatní skříně do každého interiéru

Snad v každé domácnosti mají své zastoupení dvoudveřové šatní skříně. Jedná se o praktický nábytek, který není náročný na prostor. Dvoudveřové šatní skříně jsou oblíbené pro svou funkčnost - vnitřní vybavení je variabilní a doporučujeme pečlivě prozkoumat každý popisek, než si vyberete tu pravou do vaší ložnice, či obývacího, nebo dětského pokoje. Tento typ šatních skříní může mít uvnitř pouze tyč na zavěšení ramínek, nebo může být kombinovaný s policemi a šuplíky. 

Dvoudveřové šatní skříně

Ve velkém výběru dvoudveřových šatních skříní v našem obchodě najdete rozličné typy, které se liší rozměry, ale i barevným provedením. Moderní skříně jsou barevné, nebo vynikají zajímavými barevnými kombinacemi a mohou být doplněny zrcadlem, či atypickými úchyty.  Klasické dvoudveřové šatní skříně jsou vyvedeny v dekoru dřeva, nebo jsou vyrobeny z masivní borovice, která je lakovaná zdravotně nezávadným lakem v pěti odstínech.

Levné dvoudveřové šatní skříně

Vybírejte levné skříně v našem oddělení výprodeje - zde najdete nábytek za bezkonkurenčně nejnižší ceny.

Šatní skříně, stejně jako ostatní nábytek vám dodáme do 4 - 6 týdnů. Využijte nabídku dopravce a nechte si za příplatek vynést zboží až do bytu!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz