Křesla ušáky

Báječné posezení v křesle ušáku nic neneharadí. Vždycky tomu tak bylo a křesla ušáky jistě nevyjdou z módy. Naopak! V našem sortimentu pro vás máme designově vyladěné kousky, nebo klasické typy.

Pohodlné lenošení v křesle ušáku

Rádi si posedíte ve svém oblíbeném koutku, ale pořád vám schází ten pravý pohodlný nábytek? Pořiďte si jedinečné křeslo ušák a uvidíte, že již nikdy nezměníte místo! Jen aby na něj nebyla ve vaší rodině tlačenice! Protože kdo jednou vyzkouší pohodlí křesla ušáku, již nechce měnit. Vysoké opěradlo s opěrkami na hlavu vám zaručí komfort při čtení oblébené knihy, či při sledování televize.

Designová křesla ušáky

Pro náročné zákazníky, kteří jdou s dobou máme v naší nabídce také designově vyladěná křesla ušáky. Bude vám přecházet zrak z pestrých barev a kombinací materiálů! Takový luxusní ušák se stane nádherným doplňkem ve vašem obývacím pokoji a uvidíte, že zaujme nejen svým provedením, ale i pohodlím, které nabízí.

Křeslo ušák pro seniory

Obzvlášť pro seniory je křeslo ušák výborné, protože v něm získají výbornou oporu a při vstávání nebudou mít obavu z nestability. Pohodlné vysoké područky poslouží k opření rukou a robustí konstrukce křesla ušáku zajistí stabilitu a pohodlí každému, kdo do něj usedne.

Pro zdravější sezení můžete přikoupi ke křeslu ušáku i taburetku.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz