Zavřít
Pouze zboží skladem
Barva

Materiál

Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Šířka matrace

 cm –  cm

Délka matrace

 cm –  cm

Čelo postele

Úložný prostor

Přístýka

Zábrana

Cena

 Kč –  Kč

Manželské postele z lamina

Postel přináší vašemu tělu zasloužený odpočinek, věnujte tedy správnému výběru náležitou pozornost. Jistě si vybere každý tu pravou postel z lamina z našeho bohatého sortimentu!

Postel z lamina – pohodlí a styl

V naší nabídce postelí z lamina najdete dvoulůžka i jednolůžka. Postele vyrábíme v mnoha barevných variantách a každý může zvolit rozměry, které mu vyhovují. Pro každého, kdo chce ušetřit, máme v sortimentu našeho obchodu velký výběr postelí z lamina. Cena  je nižší, než u postelí vyrobených z masivního dřeva. Neplatí ovšem, že jsou postele z lamina nekvalitní! Je jasné, že vás nebudou životem provázet desetiletí, ale svou službu vykonají a jestliže si dáte záležet při výběru, jistě budete s postelí z lamina ve vaší ložnici, či v dětském pokoji spokojeni!

Moderní postele z lamina

K výrobě postelí z lamina se používají lamino desky, které vznikají roztřískováním jehličnatých dřevin a jejich následným lisováním s příměsí lepicí složky. Takto zpracovaná deska je následně potažena fólií, která může mít mnoho barevných variant. Výhody postelí z lamina jsou:

  • snadná údržba povrchu postele
  • stálobarevnost
  • nízká cena

Kvalitní postele z lamina

Naše postele z lamina vynikají svou kvalitou díky ABS hranám, které tyto hrany chrání před opotřebením a zabraňují  jejich poškození. Toto opatření také poskytuje postelím z lamina ochranu před vlhkem i vyššími teplotami. Povrch většiny postelí z lamina iminuje dekor dřeva. U dětských postelí z lamina se vtaké můžete setkat s veselými tóny , které jsou zkombinované se základní barvou a působí tak originálně a odlehčeně.  

Manželské postele z lamina

Manželské postele z lamina dodáváme v rozměrech od 140 do 200 cm. Ke každé manželské posteli z lamina vybírejte ten správný rošt a matraci pro dokonalý odpočinek a relaxaci během spánku.

Vybírejte z naší nabídky na zadaranabytek.cz a objednávejte ještě dnes!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz