Kulaté a oválné Jídelní stoly

Vybírejte kulatý jídelní stůl z naší bohaté nabídky. Dodáme je vyrobené z masivního dřeva, nebo z lamina, či skla. Oválné jídelní stoly jsou díky svému provedení vhodné do menšího prostoru.

Kulatý jídelní stůl v mnoha variantách

Jídelní stůl kulatý je mezi našimi zákazníky oblíbený nejen kvůli jeho zpracování, ale také pro jeho praktické využití - je vhodný do menšího prostoru, protože nabízí oproti klasickým hranatým stolům větší pohodlí pro stolování. Jestliže vám to dovolí dispozice vašeho jídelního prostoru, neváhejte si pořídit stůl jídelní kulatý rozkládací! Jistě rozklad využijete, když se sejde u stolu větší počet lidí. 

Jídelní stůl kulatý

Při výběru toho pravého kulatého jídelního stolu berte na zřetel pár základních pravidel. Minimální rozměry, podle počtu osob jsou takové - kulatý jídelní stůl, stejně jako oválný jídelní stůl pro 4 osoby by měl mít průměr minimálně 105 cm, pro 5 a více stolovníků by průměr stolu měl být minimálně 120 cm. Kulatý jídelní stůl od naší firmy může být vyroben z masivní borovice, buku, se skleněnou deskou, či s kovovými nožkami.

Oválný jídelní stůl

Oválný jídelní stůl je vlastně větší varianta stolu kulatého. Oválný jídelní stůl však nabízí ještě více prostoru pro přísedící a působí slavnostním dojmem. Pokud vám to prostor ve vaší jídelně, či kuchyni dovolí, neváhejte s jeho pořízením. Oválný jídelní stůl může mít jen jednu nohu, což oceníte hlavně při úklidu a v nabídce máme také jídelní stůl oválný rozkládací .

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz