Dětské pokoje pro kluka

Nabízíme vám dětské pokoje pro kluka každé věkové kategorie. Pro ty nejmenší,školáky i velké studenty. V naší početné fotogalerii vám představujeme mnoho sestav do dětského pokoje pro kluka - stačí vybrat ten pravý!

Dětský pokoj pro kluka z rozličných materiálů

Pro ty nejmenší máme v nabídce našeho obchodu i sestavy pro miminka. Multifunkční komody slouží jako přebalovací pult, můžou mít i postýlku a součástí všech jsopu poličky a další odkládací prostory. Pro větší chlapce zde máme dětský pokoj pro kluka laděný do pestrých barev, s veselými obrázky, nebo kontrastními úchyty a dalšími doplňky. Studentský pokoj pro kluka obsahuje psací stůl, postel a praktické skříně, komody a police.

Moderní dětské pokoje pro kluky

Ať preferujete klasiku, v podobě masivního nábytku, nebo moderní zpracování z kvalitní dřevotřískové desky, vyberete si u nás oboje! Dětské pokoje pro kluky vyrobené z lamina obvykle mívají několik barevných variant, nebo zaujmou neobvyklým tvarem a zpracováním. Moderní úchyty z plastu, či kovu jsou třešničkou na dortu. Masivní pokoje pro kluky zaručí dlouhověkost a nikdy nevyjdou z módy!

Chlapecké pokoje inspirace fotogalerie

Pro chlapce jakéhokoliv věku není jednoduché zařídit pokoj dle jeho představ. Proto je tu pro vás naše fotogalerie pokojů pro kluky, která vám možná pomůže vybrat tu správnou kombinaci sektorů a vytvořit mu tak doma útulný kout. Nechte se inspirovat a objednávejte ještě dnes na zadaranabytek.cz!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz