4 dveřové šatní skříně

Čtyřdveřové šatní skříně již poskytují velké množství úložného prostoru. V naší nabídce naleznete čtyřdveřové šatní skříně vyrobené z masivu, nebo z lamina. Stačí vybrat tu pravou do vašeho domova!

Čtyřdveřové šatní skříně

Čtyřdveřové šatní skříně budete nejspíš kupovat do vaší ložnice. Protože se jedná o nábytek větších rozměrů, pečlivě si interiér vaší místnosti vyměřte. Čtyřdveřové šatní skříně v naší nabídce jsou vyrobeny z lamina, nebo z masivní borovice. Obě varianty vynikají kvalitou zpracování a kvalitou použitého materiálu. Laminované skříně mají hrany opatřené systémem ABS, který je chrání před poškozením, masivní čtyřdveřové šatní skříně jsou lakované zdravotně nezávadným lakem v několika barevných odstínech.

Mnoho typů čtyřdveřových skříní

V popisku každé čtyřdveřové šatní skříně najdete její rozměry, ale také vnitřní uspořádání. Většinou je kombinované, to znamená, že šatní skříň obsahuje jak tyč na zavěšení, tak police a někdy i šuplíky. Čtyřdveřové šatní skříně bývají různě vysoké a do menších prostorů se hodí praktické nadstavby, které poskytují přidaný úložný prostor. 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz