Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Rozkládací sedačky

S úložným prostorem

Šířka 40

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Pohovky rozkládací s úložným prostorem

Praktické pohovky rozkládací s úložným prostorem které naleznete v naší nabídce mají mnoho variant. Některé typy jsou vkusně doplněny dřevěným úchytkami. Součástí těchto pohovek jsou praktické polštáře.

Rozkládací pohovka s úložným prostorem do každého interiéru

Velmi praktický nábytek - to je beze sporu rozkládací pohovka s úložným prostorem. Trápí vás nedostatek prostoru a přesto se chcete pohodlně vyspat? Rozkládací pohovka s úložným prostorem je řešení! Stylové typy v několika barevných variantách se dají rozložit a rázem tak vznikne ložní plocha pro dvě osoby. Naše pohovky jsou vhodné jak do dětských, či studentských pokojů, tak do obývacího pokoje

Pohodlné spaní 

Jednoduchým způsobem se dají tyto rozkládací pohovky s úložným prostorem rozložit. Rozkládací mechynismus je pevný a stabilní, vydrží tedy i každodenní používání. Úložný prostor poslouží skvěle k uschování lůžkovin, nebo jiných věcí, které mají zůstat ukryty. I tak nenápadný kus nábytku, jako jsou naše rozkládací pohovky s úložným prostorem, dokáže skvěle vyplnit náročné požadavky na spokojené a pohodlné spaní.

Barevné varianty

Několik barevných variant zahrnuje zářivé pastelové barvy, ale také jednobarevné rozkládací pohovky s úložným prostorem ve střízlivých tónech.

Objednávejte praktické a krásné pohovky z naší nabídky, jistě budete spokojeni!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz