Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Ložnice inspirace

Sekce ložnice inspirace vám může pomoci se sestavením vlastní ložnice ve vašem domově. Využijte naší fotogalerii ložnic, u všech jsou detailně popsané jednotlivé elementy, ze kterých se skládají.

Ložnice inspirace

Ne každý, kdo si zařizuje vlastní bydlení, má dostatek fantazie k tomu, aby si představil, jak bude jeho domov vypadat. Spousta našich zákazníků je velmi zaneprázdněná a proto pro vás máme  zvláštní oddělení ložnice inspirace. Přímo na našich stránkách se tak z pohodlí vašeho domova můžete nechat inspirovat ložnicemi, které jsme nafotili a detailně popsali.

Inspirativní fotogalerie

Fotografie ložnic, které naleznete na stránkách našeho obchodu mají ve svém popisku celkou cenu, ve které jsou započítané všechny elementy, ze kterých se vámi vybraná inspirativní ložnice skládá. Dále je pod každou totografií rozepsáno, ze kterých sektorů se ložnice skládá i jejich detailní obrázek, pro vaši lepší představu.

Nechte se inspirovat provedením ložnicových sestav

Pro ty, kdo váhají, zda vybrat ložnici z masivu, či z lamina, nebo chtějí mít  zařízenou domácnost v moderním designu, či masivním jsou tu naše ložnicové sestavy. Jistě si mezi nimi vyberete tu, která vám zútulní vaše hnízdečko a promění dům v domov.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz