Zavřít
Pouze zboží skladem
Barva

Materiál

Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Šířka matrace

 cm –  cm

Délka matrace

 cm –  cm

Čelo postele

Úložný prostor

Přístýka

Zábrana

Cena

 Kč –  Kč

Manželské postele z masivu

Pro každého, kdo by si rád pořídil do své ložnice manželskou postel z masivu máme v naší nabídce bohatý výběr za skvělé ceny! Kvalitní materiál zaručí manželským postelím z masivu dlouholetou trvanlivost.

Reprezentativní manželské postele z masivu

Pro zákazníky, kteří preferují ve stylu bydlení přírodní tóny a materiály, máme v naší bohaté nabídce manželské postele z masivu. Tento kvalitní nábytek poskytne pohodlné zázemí k odpočinku a splňuje veškeré požadavky na zdravý  a kvalitní spánek. Manželské postele z masivu se hodí do každé ložnice. Stačí vybrat dekor dřeva, který ladí s ostatním nábytkem. 

Při výběru manželské postele z masivu dbejte na:

  • kvalitu (tvrdost) materiálu
  • rozměry postele (minimální šířka 180 cm)
  • materiál (borovice, dub, buk)
  • cenu 

Díky svému kouzlu a jedinečnému designu, který s léty získává na kráse, jsou manželské postele z masivu velmi oblíbené. My vám je nabízíme vyrobené z masivu:

  • buku
  • borovice
  • dubu

Kvalita materiálu zaručí dlouholetost

Jestliže jste se rozhodli vybavit vaší ložnici manželskou postelí z masivu, pořizujete si domů nábytek, který může zdědit nejedna generace. Například luxusní manželské postele z jádrového buku jsou vyrobeny ze střední části dřeviny, kde dřevo obsahuje velmi málo vody, proto s léty nevysychá a nemění tvar. Tento jedinečný materiál je velmi tvrdý, takže lehce odolá poškození v podobě vrypů, nebo otlaků. Naopak u měkčích dřevin jsou tato poškození již nevratná.

Doplňky manželských postelí z masivu

Součástí vybraných manželských postelí z masivu jsou rošty i matrace. U postelí, kde tomu tak není, si je můžete vybrat v naší bohaté nabídce roštů a matrací. Stejně můžete vybírat také noční stolky z masivu. K vaší manželské posteli z masivu vyberte odpovídající příslušenství a máte hotovo! 

 Vyberte si některou z našich manželských postelí z masivu, my vám je dodáme do 4 - 6 týdnů paletovou dopravou v demontu.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz