Levné rošty

Mezi našimi levnými rošty najdete lamelové rošty polohovací i nepolohovací. Sami se přesvědčíte, že i kvalitní lamelové rošty se dají pořídit za příjemé ceny!

Levné rošty

Pro každého, kdo chce ušetřit, máme v naší nabídce také levné rošty. Jestliže například vybavujete ložnici v rekreačním, nebo ubytovacím zařízení, můžete dát přednost rolovacím roštům, které patří mezi nejlevnější. Tyto levné rolovací rošty jsou vyrobeny ze smrkových latí. Mezi kvalitnější typy patří standardní lamelové rošty polohovací, i nepolohovací, bez zvláštních přidaných funkcí.

Levné rošty do postele

Levné lamelove rošty do postele jsou vyrobeny převážně z lamel ze sibiřské břízy. K těmto levným roštům do postele se nejvíc hodí latexové a pěnové matrace. Kvalitu roštu určuje několik faktorů, mezi které patří zejména: počet lamel - čím vyšší, tím lepší, maximální zatížení, výška roštu. Kvalitnější rošty jsou vybaveny středovým zpevňovací pásem, navíc mohou mít lamely regulaci jejich tvrdosti.

Doplňky k levným roštům

Mezi praktické doplňky nejen k levným roštům patří držáky matrací, které zabraňují jejich posunování po roštech. Nabízíme 3 varianty držáků vyrobené z plastu, nebo chromované.

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz