Krásné dívčí pokoje

Nabízíme vám dívčí pokoje pro všechny věkové kategorie. Pro ty nejmenší laděný do růžova, nebo s veselými obrázky. Pro studentky moderněji zařízené dívčí pokoje s psacím stolem. 

Dívčí pokoj z rozličných materiálů

Začneme li od těch nejmenších, v nabídce našeho obchodu máme i sestavy do pokoje pro miminka. Multifunkční komody slouží k přebalování, můžou mít i postýlku a součástí všech jsou poličky a další odkládací prostory. Pro větší dívky zde máme dívčí pokoj laděný do pestrých tónů, s veselými obrázky, nebo kontrastními úchyty a dalšími doplňky. Dívčí pokoj z lamina obvykle mívá několi barevných variant, nebo zaujme neobvyklým tvarem a zpracováním. Moderní úchyty z plastu, či kovu jsou třešničkou na dortu. Masivní dívčí pokoj zaručí dlouhověkost a nikdy nevyjde z módy.

Dívčí pokoje inspirace fotogalerie

Pro dívku jakéhokoliv věku není jednoduché zařídit pokoj dle jejích představ. Proto je tu pro vás naše fotogalerie dívčích pokojů, která vám možná pomůže vybrat tu správnou kombinaci sektorů a vytvořit jí tak doma útulný kout. Nechte se inspirovat a objednávajte ještě dnes na zadaranabytek.cz!

Představujeme vám mnoho sestav do dívčího pokoje - stačí vybrat ten pravý!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz