Zavřít
Pouze zboží skladem
Barva

Materiál

Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Šířka matrace

 cm –  cm

Délka matrace

 cm –  cm

Čelo postele

Úložný prostor

Přístýka

Zábrana

Cena

 Kč –  Kč

Levné postele

Nezbylo vám po rekonstrukci bytu, či výstavbě domu dostatek financí na zařízení? Nezoufejte! U nás nakoupíte levné postele a díky tomu ušetříte! Máme pro vás levné postele s matrací, levné manželské postele.

Doplňky levných postelí

Jestliže sháníte například levné postele s matrací, nebo s roštem, budete spokojení! Barevné dekory dřeva  jsou ve čtyřech základních variantách: olše, ořech, dub a přírodní barva. U levných postelí z lamina je paleta barev pestřejší - zde převládají pastelové tóny. Zajímavě zpracované levné postele z kovu jsou doplněny dřevěnými detaily v několika barevných odstínech, které můžete sladit s  dekorem ostatního nábytku v ložnici, nebo v dětském pokoji a rázem vznikne stylový a na pohled příjemný kout pro bydlení!

Kvalitní levné postele 

Mnohdy se stává, že si spojíme slovo levné = nekvalitní. To už dávno není pravda! Pro každého, kdo chce ušetřit, máme v nabídce levné postele 

  • z masivu
  • z lamina
  • z kovu

Všechny naše levné postele vynikají kvalitou zpracování a materiálu. V této kategorii jsou zařazeny levné postele, v široké škále barevného provedení. Neváhejte vybrat tu pravou z naší nabídky, uvidíte, že budete spokojeni!

Praktické levné postele

Pro každého, kdo nemá prostoru nazbyt, máme v našem sortimentu levné postele rozkládací, což bezvadně vyřeší jak problém s prostorem, tak otázku, kam uložit návštěvu, či další ratolest. Také levné postele s úložným prostorem najdou své uplatnění v menších místnostech a úložné prostory polouží jako úkryt pro lůžkoviny, nebo hračky.

 Objednávejte levné postele ještě dnes, doručíme vám je zpravidla do 4 - 6 týdnů paletovou dopravou!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz