Polohovací rošty

Polohovací rošty vám zdokonalí odpočinek a pohodlí ve vaší posteli. Vybírejte  v naší nabídce - kvalitní lamelové polohovací rošty do postele zde najdete v mnoha variantách, navíc za velmi příjemné ceny!

Polohovací rošty

Přejete si zkvalitnit váš odpočinek? Díky polohovacímu roštu se to jistě povede. Vyberte si ten pravý do vaší postele, volit můžete mezi polohovacími rošty s mnoha způsoby polohování. Jestliže si rádi čtete před spaním, to pravé pohodlí u knížky vám poskytne polohovací rošt v části pod hlavou. Využít můžete i funkce polohování nohou, například po vyšší fyzické zátěži. Polohovat rošt můžete manuálně, nebo pomocí motoru. Tyto motorové polohovací rošty mají dálkové ovládání a jsou určeny především pro osoby dlouhodobě upoutané na lůžko. 

Speciální polohovací rošt

Speciální polohovací rošt slouží osobám, které jsou například dlouhodobě upoutané na lůžko, nebo se zotavují po úrazu. Tyto polohovací rošty mohou mít mnoho funkcí. Ty nejkvalitnější se pomocí dálkového ovládání dají polohovat horizontálně i vertikálně, aby se co nejvíce usnadnilo sesedání a nasedání na lůžko. Také se dají zvednout nohy a hlava člověka do několika výšek, aby se člověk cítil co nejpohodlněji. 

Doplňky k polohovacím roštům do postele

K praktickým doplňkům roštů do postele patří zejména držáky na matrace, které zabraňují jejímu klouzání po roštu a jsou neocenitelné při polohování postele, nebo v dětských postelích s nízkým roštem. Nabízíme je ve 3 variantách - chromovaný a 2 plastové.

Luxusní polohovací rošty

Luxusní polohovací rošty jsou doplněny až 60 bodovým pružícím systémem, umístěným v 7 zónách tvrdosti po celé ploše roštu. Tím se docílí dokonalého kopírování matrace. 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz