Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Rozkládací sedačky

S úložným prostorem

Cena

 Kč –  Kč

Levná křesla

Chcete ušetřit a přesto pohodlně sedět? Máme pro vás řešení a tím jsou naše levná křesla. Jedná se o levná křesla do obývacího pokoje, která vám nabízíme v akčních cenách, pro vaši větší spokojenost. Nejedná se o použité, či poškozené zboží!

Levná křesla - pohodlí za málo peněz

Zjistili jste, že vám vaše sedací souprava doma nestačí? Rozrostla se vaše rodina o dalšího člena, nebo prostě sháníte levné křeslo navíc? Vyberte si z naší nabídky levných křesel, které jsme pro vás připravili za akční ceny. Pořídit si tak můžete křesla, či taburety za snížené ceny. Levná křesla v naší nabídce jsou vyrobená z rozličných materiálů. U vybraných typů levných křesel můžete volit z více než 60 barev potahové látky!

Levný nábytek do obývacího pokoje

Může se stát, že jste špatně odhadli velikost zakoupené sedací soupravy. Proto se vyplatí dokoupit levné křeslo do obývacího pokoje a všichni budou jistě spokojeni! Pro zákazníky, kteří mají doma svůj čtecí koutek, jen jim schází to pravé pohodlí, máme v našem sortimentu levných křesel do obývacího pokoje pohodlné robusní typy, které přímo vybízí k lenošení, nebo vás mohou zaujmout pohupovací křesla - ideální ke sledování oblíbených pořadů v televizi.

Levná křesla pro seniory

I pro starší generaci se najde vhodné křeslo v naší nabídce levných křesel. Jedná se o typy s vysokou opěrkou zad a s pevným područkami. V takovém levném křesle pro seniory se budou prarodiče cítit bezpečně, stabilně a dobře se jim z nich bude vstávat.

Levná křesla neznamená méně kvalitní! Vybírejte z naší nabídky levných křesel a budete spokojeni!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz