O firmě

Vážení zákazníci,
letos to bylo již osmnáct let, co Vám pomocí Internetu nabízíme nábytek. A kuchyně vyrábíme o pár let déle. To nás přimělo si uvědomit, že za to, že tady stále jsme a rozvíjíme se, vděčíme Vám, našim zákazníkům. 
Děkujeme a věříme, že nám svou přízeň zachováte i nadále.

J. Macháček, A. Vítek

Trocha historie eshopu zadaranabytek.cz

Na podzim 2005 jsme zaregistrovali značku Zadaranabytek.cz a započali internetový prodej nábytku. Tím jsme rozšířili naši působnost z výroby kuchyní na prodej nábytku do celého bytu. 

Další krok přišel v roce 2007, kdy jsme se přetransformovali ve společnost s ručením omezeným Kuchyně Macháček s.r.o. Počet poboček našich kuchyňských studií se postupně rozrostl až na dnešních devět. Naše síť zasahuje do krajů Libereckého, Ústeckého, Královehradeckého a Středočeského.

Kolem roku 2011 došlo k menšímu oddělení několika poboček sdružující náš web. Stalo se tak v souvislosti se zakoupením výrobních strojů a vybudování výrobní centrály pro vlastní výrobu kuchyní a jiného nábytku - jedná se o pobočky: Obora u Doks, Mladá Boleslav a Česká Lípa. Pouze tyto 3 pobočky dodávají kuchyně vyráběné v malebném kraji K.H.Máchy. V současné době se také vyvíjí web kuchynemachacek.cz, který bude výše zmíněné prezentovat.

Dnes máme na devítii pobočkách zkušený team designerů a montérů, kteří mají na kontě již tisíce kuchyní a tisíce spokojených zákazníků. Na eshopu nabízíme nábytek, kuchyně a doplňky do bytu i na zahradu v celkem více jak 7500 položkách. Sortiment neustále obměňujeme a doplňujeme. Stále klademe důraz na kvalitu, vstřícnou cenu a široký výběr.

Proč nakupovat na zadaranabytek.cz?

  • Nízké ceny.
  • Vysoká kvalita.
  • Široký výběr.
  • Dopravu platíte pouze za jednu položku v košíku, ostatní jsou zdarma!
  • Ke kompletním kuchyním dostanete pracovní desku zdarma.
  • Projekt, grafický návrh kuchyně a zaměření kuchyně do 20 km od pobočky zdarma a bez závazků.

Kde nás najdete online?

Facebook

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz