Šatní skříně Dub sonoma

Jestliže máte interiér svého domova vybaven nábytkem v barvě dub sonoma, jistě budechte chtít sladit i šatní skříně. V naší nabídce naleznete velký počet šatních skříní v barvě dub sonoma, stačí vybrat tu pravou do vašeho domova!

Šatní skříně v barvě dub sonoma

Teplé tóny barevného odstínu dřeva dub sonoma dodají vaší domácnosti poklidnou a útulnou atmosféru. Ať již sháníte šatní skříně dub sonoma do ložnice, či obývacího pokoje, v každém interiéru se budou dobře vyjímat! Tento dekor dřeva vpustí do vašeho bytu nádech přírody a jestliže k těmto šatním skříním dub sonoma vyberete i sedací soupravu, nebo postel v odstínu hnědé barvy, vytvoříte si tak doma velmi příjemné místo pro bydlení!

Moderní šatní skříně dub sonoma

I milovníci moderního stylu bydlení si však přijdou na své! Bohatý výběr šatních skříní dub sonoma v našem obchodě zahrnuje i designově vyladěné typy, které jsou doplněny jiným barevným odstínem, který může mít pouze odlišný dekor dřeva, ale také může zářit pastelovými barvami, jako je zelená, fialová a modrá. Přesvědčte se sami, jak originálně tyto šatní skříně dub sonoma zkombinované s jiným odstínem působí! Třešničkou na dortu těchto moderních skříní jsou pak zajímavé detaily, jako úchyty, zrcadla, či jejich celkové provedení.

Mnoho variant a velikostí

I šatní skříně dub sonoma mají mnoho variant vnitřního uspořádání a zpracování. Pořídit si domů můžete šatní skříně dub sonoma rohové, několikadveřové, nebo se zašupovacími dveřmi. Uvnitř skříně obyčejně bývá tyč na zavěšení, čím větší skříň, tím obsáhlejší kombinace polic a šuplíků. Vybírat můžete také mezi šatními skříněmi dub sonoma, které mají jednu, nebo více zrcadlových stěn.

Levné šatní skříně dub sonoma

Navštivte naše oddělení výprodej, kde pro vás máme nábytek - tedy i  šatní skříně dub sonoma- za výprodejové ceny. Můžete je zde nakoupit za zlomek jejich ceny, navíc máme toto zboží skladem, takže ho odesíláme v den objednání!

TIP: využijte služby dopravce a nechte si za příplatek vynést objednané zboží až do bytu!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz