Zavřít
Pouze zboží skladem
Barva

Materiál

Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Přebalovací pulty komody a stoly

Krásné a praktické přebalovací komody na zadaranabytek.cz. Vybírat můžete mezi typy vyrobenými z masivu, které nabízíme ve čtyřech odstínech dřeva - bezbarvý, olši, ořech a dub, moderní přebalovací komody zase s barevnými motivy a doplňky. 

Přebalovací komoda pro miminko

Ještě před narozenín vašeho děťátka budete chtít mít doma vše zařízené. Přebalovací komoda je velkým pomocníkem, což vám nejedna maminka potvrdí. Na našich stránkách najdete typy vyrobené z kvalitního lamina, či z borovicového masivu. Přebalovací pulty z borovice se vyrábí ve čtyřech odstínech - bezbarvém, dubu, olši a ořechu. 

Oceníte odkládací možnosti

Jako praktické úsporné řešení se jeví umístění rámu pro dětskou přebalovačku na jakou koliv komodu. Maminkami velmi oblíbená je komoda s přebalovacím pultem z kvalitní laminované desky s motivem z filmu Auta "Cars", ke které zvlášť prodáváme i rám na přebalovačku a přebalovací podložku samotnou. Svým jedinečný designem také zaujme přebalovací komoda bílá. V nabídce máme také přebalovací komody bílé - white wash se skříňkou, šuplíky i poličkami po straně.

Přebalovací podložka

Jestliže si do pokoje vyberete pro své miminko komodu s rámem na přebalovačku, nebo přímo komodu s přebalovacím pultem, budete potřebovat také přebalovací podložku. V naší nabídce máme růžovou, nebo modrou, podle toho, zda sháníte podložku pro dívku, či pro chlapce. Tato přebalovací podložka se umístí do rámu ze dřeva pro lepší fixaci.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz