Moderní a luxusní komody

Jestliže si zařizujete domácnost v moderním stylu, jistě vás osloví naše bohatá nabídka luxusních moderních komod. Mnoho typů těchto degignových kousků vyniká neotřelým a originálním zpracováním. Stačí vybrat tu pravou!

Moderní komoda

Těm z vás, kteří máte svou domácnost zařízenou v moderním designu, se bude jistě hodit některá naše moderní komoda, vyrobená z kvalitní laminované dřevotřísky. U těchto typů je paleta barevného provedení velmi pestrá - od základních barev, až po jasné, pastelové barvy, nebo jejich zajímavé kombinace. Moderní komoda bývá doplněna úchyty a nožkami  z kovu, či plastu a často mívají atypický tvar.

Mnoho typů moderních komod

Zajímavě působí například rohová komoda, která navíc bezvadně šetří místo a my vám ji nabízíme v několika rozměrech. Naopak do menšího prostoru by vám mohla pasovat moderní úzká komoda a konečně nadčasovým dojmem, který ocení milovníci  čistých linií a bílé barvy, působí komoda bílý leskModerní komody vám poslouží v ložniciobývacím pokoji, stejně tak v dětském pokoji, či v předsíní

Moderní detaily

I detaily dělají komody zajímavými! Například kovové, či plastové úchyty, které mohou mít atypický tvar, dodají komodám ten pravý moderní nádech. A jsou li ještě zajímavě zkombinované barevné detaily, máte domácnost obohacenou o krásný, luxusní nábytek!

Vybírejte moderní komody na zadaranabytek.cz a objednávejte ještě dnes!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz