Bílé šatní skříně

Přemýšlíte v jaké barvě si pořídíte šatní skříně? A co takhle bílé šatní skříně? Tato klasická čistá barva se navíc báječně kombinuje s ostatním nábytkem a hodí do každého interiéru. Pořiďte si domů bílou šatní skříň a uvidíte, že nebudete litovat.

Bílé šatní skříně

Stále oblíbené bílé šatní skříně mají široké zastoupení i v našem obchodě. Pro svou jedinečnou barvu si stále nachází zákazníky, kteří si rádi vybaví svou ložnici bílou šatní skříní. Tento čistý odstín se bezvadně kombinuje s barevnými stěnami, či koberci, nebo s pestrými doplňky, jako jsou obrazy, fotografie, tapety a další. Bílé šatní skříně, které uvidíte v naší nabídce se liší zpracováním, rozměry a barevným odstínem. Některé bílé šatní skříně jsou zajímavě zkombinované s jinou barvou.

Moderní skříně v bílé barvě

Na 6 stránkách najdete velký počet bílých šatních skříní, které zastupují jak moderní styl bydlení, tak i skříně v klasickém, fortelném provedení. Není bílá, jako bílá! Ultra moderním dojmem působí například šatní skříně v bílém lesku. Ty mohou být doplněny zrcadly, nebo částmi v jiné barvě - zajímavě vypadá kombinace barev bílá/černá, bílá/fialová, či bílá/červená. Tento typ šatních skříní se hodí do moderního interiéru a vybírat k němu můžete i postele, či komody ve stejném designu. 

Klasika s vůní romantiky

Jedinečně působí bílé šatní skříně z masivní borovice. Tento nábytek s jemnou patinou dodá interiéru nádech romantiky a přiblíží vás přírodnímu stylu bydlení. I dřevěné bílé šatní skříně dodáváme v mnoha variantách - rozměrově se pohybují v rozpětí od 70 do 230 cm. Velké bílé šatní skříně mají vnitřní uspořádání, které zahrnuje tyč na zavěšení, police i šuplíky. Často také bývají doplněné zrcadly. Bílé lakování těchto dřevěných bílých skříní je zdravotně nezávadné a velmi kvalitní.

Levné bílé šatní skříně

Navštivte naše oddělení výprodej, kde pro vás máme nábytek - tedy i bílé šatní skříně - za výprodejové ceny. Můžete je zde nakoupit za zlomek jejich ceny, navíc máme toto zboží skladem, takže ho odesíláme v den objednání!

TIP: využijte služby dopravce a nechte si za příplatek vynést objednané zboží až do bytu!

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz