Rozkládací jídelní stoly

Rozkládací jdelní stoly jsou tou pravou volbou do domácnosti, kde není nadbytek prostoru, přesto je často potřeba místo k sezení pro návštěvy a strávníky. Vybírejte z naší nabídky kvalitních rozkládacích jídelních stolů.

Jídelní stůl rozkládací

Jídelní stůl rozkládací vás zachrání, pokud přijde početná návštěva. Ve složeném stavu nezabere tolik místa a skvěle poslouží členům domácnosti. Po rozložení poskytne dostatek pohodlí až pro 8 osob, které si u něj mohou v klidu popovídat a neomezovat se nedostatkem prostoru. V nabídce našeho obchodu najdete několik typů jídelních stolů rozkládacích v různých barvách a rozměrech. Moderním a čistým dojmem působí například rozkládací jídelní stůl bílý.

Rozkládací jídelní stůl v mnoha variantách

Nerozkládací stoly jsou vhodné pro 4 členy domácnosti. Způsoby rozložení se u rozkládacích jídelních stolů liší - vybírejte typ rozkladu, který vám vyhovuje. V naší nabídce najdete rozkládací jídelní stůl s jedním, nebo dvěma křídly, které se vkládají po straně stolu. Další variantou je také deska, která se vkládá doprostřed stolu. 

Rozměry rozkládacích jídelních stolů

Pro větší počet strávníků doporučujeme zakoupit kulatý stůl o průměru minimálně 120 cm. I tento typ stolů zahrnuje rozkládací varianty. Klasické hranaté, či čtvercové stoly široké nad 200 cm poskytnou dostatek prostoru až pro 8 osob. Stoly, široké 120 - 180 cm zase pro 6 lidí. Rozkládací jídelní stoly mají zkrátka mnoho variant a vy mezi nimi můžete vybírat ten pravý do vaší jídelny, či kuchyně.

Jídelní stoly rozkládací si pořiďte podle počtu stolujících osob. Rozhodující je také výška, která by měla být 72 - 76 cm.

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz